afbeelding

Graag stellen wij ons voor

Mijn naam is Jos van der Linden,

Ruim twintig jaar werkervaring binnen de makelaardij, beëdigd makelaar en register taxateur. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, weet hier goed de weg en voel me nog altijd sterk verbonden met deze stad en haar omgeving. Al vroeg wist ik dat makelaar wilde worden en inmiddels ben ik al ruim 15 jaar geregistreerd NVM makelaar.

Het naar tevredenheid realiseren van woonwensen gecombineerd met mijn interesse in vastgoed maakt mij een gedreven makelaar. In deze bewegelijke markt heb ik werkzaamheden naast aankoop en taxaties, uitgebreid met de verkoop van woningen. Door mijn opgedane werkervaring, studies en de toepasbare kennis en kunde van Nick, ben ik er van overtuigd dat wij een meerwaarde kunnen bieden in een markt waar service in combinatie met een breed kennisveld de norm is.

 

Mijn naam is Nick Harshagen,

Twee koopwoningen en bijkomende verbouwingen verder, houd ik me in het werkzame leven al bijna 10 jaar bezig met bestemmingsplannen, contractvorming, onderhandelingen, woning- en bouwkavelverkoop, procedurebegeleiding bij vergunningaanvragen en het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen. Ik vond het tijd voor iets extra’s waar de commerciële factor nog meer aan bod komt: de makelaardij.

Na een met succes afgeronde opleiding Ruimtelijke ordening en Planologie aan de Hogeschool Utrecht en vele jaren werkervaring in de projectontwikkeling, heb ik ervoor gekozen om mijzelf te verdiepen in de makelaardij. Daarom ben ik gestart met de door de NVM erkende opleidingsgraad ARMT (Assistent registermakelaar taxateur). Samen met mijn collega Jos van der Linden die het vak door en door kent, wil ik mijn opgedane kennis anders inzetten. Onze meerwaarde: mijn kennis op ruimtelijk-technisch en ruimtelijk-juridische vlak, gecombineerd met dat van een zeer ervaren beëdigde makelaar en taxateur.

Onze speerpunten zijn:

  • U zo volledig mogelijk informeren
  • Bereikbaar zijn voor alle partijen
  • De tijd voor u nemen
  • Uw tevredenheid