Als u ervoor kiest om ons een verkoopopdracht te verlenen dan krijgt u te maken met kosten. Hierover willen wij u vooraf goed informeren. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij toe wat voor u wel en niet relevant is.

Courtage

Wij hanteren geen standaard courtage, afhankelijk van het type woning, de verwachte doorlooptijd en de te verrichte werkzaamheden maken we voor u een vrijblijvend aanbod. Onze courtage ligt gemiddeld tussen de 1,00 en de 2,00 procent, maar kan in sommige gevallen ook meer of minder zijn.

Opstartkosten

Wij brengen opstartkosten in rekening, standaard werken wij met het volgende opstartpakket;  

Opstartpakket €500,- incl. BTW

  1. Meetrapport conform NEN 2580
  2. Plattegrond 2D
  3. Plattegrond 3D
  4. Professionele foto’s (ca. 25)
  5. Professionele fotobewerking
  6. Plaatsing op Funda.nl
  7. Een ‘te koop’ bord
  8. Flyeractie in uw directe omgeving
  9. Een plaatsing in onze etalage
  10. Verkoopbrochere’s voor potentiele kopers

Dit pakket is kunt u uitbreiden. Wij informeren u hier graag verder over op ons kantoor.

Bijkomende kosten

Alle kosten die wij in rekening brengen benoemen we vooraf. Denkt u bijvoorbeeld aan een extra opvallende plek op Funda.nl, het meedoen met de NVM Open Huizen Dag, een flyeractie, etc. Mochten uitzonderingen zich voordoen dan nemen wij eerst contact met u op. Wij maken geen extra kosten zonder overleg en uw goedkeuring.

Abonnementskosten

Het werken met abonnementskosten is bij ons niet gebruikelijk, mocht u hier behoefte aan hebben dan kan in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden.

BTW

Alle bedragen zijn bij ons inclusief BTW.

Intrekkingskosten

Omdat wij werken met opstartkosten, rekenen wij geen intrekkingskosten als u de opdracht intrekt voordat wij uw woning hebben verkocht.